Tre steder det er fedt at blande materialer

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Konceptet med at blande materialer er et populært valg i mange situationer. Det bliver spændende for øjet at kigge på noget som ikke er helt ens, men hvor teksturen skifter og frembringer det bedste ved hinanden. Gør derfor gerne brug af flere materialer når du skal sammensætte et stillbillede eller andet.

Husets facaden

Måske er det ikke dit hus du først tænker på, når det kommer til at bruge flere materialer. Men man ser det faktisk brugt mere og mere i bybilledet. Det kan gøres på flere forskellige måder, et eksempel kunne være at man laver en tilbygning i træ, selvom huset ellers er i mursten. Nogle tænker også disse løsninger ind fra starten af, og vælger derfor at have garagen i træ mens resten er i beton. Det er med til at huset ikke fremstår helt så hårdt i udtrykket.

Det er også populært at vælge at inkorporerer metaller i husets facade. Eksempelvis kobber. Kobbertag eller belægning vil med tiden skifte farve til en form for irgrøn, men denne proces er lige så smuk som den gyldne farve kobberet har til at begynde med. Ønsker ud en eller anden form for metallisk belægning bør du tage fat i en god blikkenslager. De ved hvordan disse metaller skal håndteres og hvor du skal vælge at have dem, så både den og resten af huset fremstår så smuk som muligt.

Køkkenet

Ude i dit køkken er det også vigtigt at du leger lidt med valget af materialer, da et køkken ellers har en tendens til at blive meget koldt eller romantisk i udtrykket. Du kan bryde det ellers kolde miljø, som ofte kommer af brug af metal og moderne fronter på skabe, ved at bruge nogle naturmaterialer som træ. Det kan både være i form af bordpladen eller de fade og skærebrætter du har stående fremme.

Føler du på den anden side at dit køkken virker lidt for romantisk, det kan ske når køkkenet er af ældre dato og måske har trægulve. Her kan du vælge at få noget metal eller sten ind til at bryde med det ellers varme og bløde look.

Dit outfit

I garderoben er det mere udseendet på tøjets materialer der ændre sig en følelsen. Leg eventuel med materialer hør, læder og bomuld. Blonder kan og tilføje en anden form for tekstur, der gør dit outfit mere spændende at se på.