Tre flotte gulve der burde være dine

flotte gulve

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når du sidder og kigger i dine rum i huset, hvordan ser dine gulve så efterhånden ud? Er det ved at være en evighed side at du skiftede gulvet der hjemme sidst, eller er det måske den tidligere ejer af huset som gjorde det – Så kan det også godt være at slitagen har fået sat sine præg.

Er du nået der til hvor dit gulv ser træt og kedeligt ud, og der er hakker og ridser flere steder så bør du se at få det udskiftet, så det kan være klar til den kommende kommer, og kan slappe helt af når varmen for alvor kommer. Her får du en liste over de gulve som er in lige nu og langt ud i fremtiden, så du kan få et top moderne hjem igen.

Massiv egeplank

Hvis du ønsker dig et trægulv med lige breder fra væg til væg så bør du vælge at bruge typen af massivt egetræ. Denne type gulve har et flot og rustikt look, som kan indeholde knaster og skaber et naturligt og levende udtryk i dit hjem. Alt efter din indretning bør du overveje om træet skal være ubehandlet eller om det skal være olieret.

Chevron Parket

Er du mere til mønstre i dit trægulv, så er denne type gulv helt sikkert en ide for dig. Et Chevron Parket er denne pile formet gulvlægning, som giver en god kontrast i det rum det er lagt i. Gulvet fungerer rigtig godt i rum med en lidt ældre indretning, med møbler som også selv er påført med flotte mønstre.

Sildebensparket

Noget som er kommet stærkt tilbage i de danske hjem, er den gode gamle sildebensparket. Denne bølgende form for trægulv giver et rigtig fedt look i de hjem som kæler for detaljen og som har moderne møbler stående i deres hjem. Sildebensparketten har for alvor gjort sit tilbage tov, og den vil kunne ses i rigtig mange danske hjem længere ud i fremtiden.