Trænger møblerne til en udskiftning?

juniorseng

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vil du gerne slutte vinteren af med et pænt farvel, og byde hjerteligt velkommen til den kommende forårssæson, som har lidt flere solstråler og varme med sig. Så gør det ikke noget at du allerede begynder at spekulere på hvad du kan udskifte på nuværende tidspunkt. Jo mere du overvejer det, desto mere tilfreds bliver du med resultatet. Foråret og nye møbler har faktisk den samme indvirkning på os mennesker, nemlig at det gør os gladere, når de kommer. Her får du nogle forslag til hvad du kan udskifte i løbet af det kommende forår.

Børneværelset

En tredje ting, som også gør os i et bedre humør, er når vores børn er glade. Så det ville være godt at overveje noget udskiftning på børneværelset. Børn vokser sig jo hurtigt væk fra deres tøj, men også deres interesser. I bør derfor regelmæssigt udskifte inventaret fra børneværelset omkring hvert 2. år, da der kan være kommet en ny favoritfigur, og bare helt nye interesser. Er tiden f.eks. blevet den, at tremmesengen skal udskiftes til en ny juniorseng, med Spider-Man eller prinsesse tema. Eller er alderen ved at ved den, hvor barnet skal have sit eget skrivebord, og kan være kreativ der.

Stuen

Når det handler om stuen, kan de fleste finde noget hver eneste år, som de gerne vil have udskiftet, rundt omkring. Det ene år kan det være gardinerne som kunne trænge til en udskiftning. Det næste år kan det være fladskærmen som er blevet for lille til øjenene, og man kan derfor ikke lade være med at købe sig et større. Hvad vil du så have udskiftet i år?

Spisestuen

Er der blevet året, hvor du bare gerne vil have det plankebord ind i spisestuen, så du og resten af familien kan sidde rundt om det her fine bord, og spise jeres mad sammen. Eller er det måske ny service du mangler, da det andet er blevet for slidt og ridset.

Find de kroge som du gerne vil have lavet om, og kom godt ind i den kommende forår med et smil på læben.