Trækker det gennem døre og vinduer?

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Kan du også ligge genkendende til at boligen er svært at varme op i vintermånederne, og du altid skal sidde med tæppe – og med sutsko på fødderne. Du kender sikkert til problemet. Vinden går nærmest direkte igennem vinduerne og dørene – og varmekilderne kan bare ikke følge med. Når elregningen så kommer, så kan man heller ikke lade være med at føle at du ikke har fået noget for pengene – da du har frosset hele vinteren alligevel.

Hvis du også vil gøre op med dette problem, med den hurtigste løsning. Så læs med herunder, hvad du kan gøre.

Påfør tætningslister

Hvis du har problemer med, at den kolde luft trækker ind ad dine vinduer og døre. Så er den hurtigste løsning til billige penge – at påføre nogle tætningslister på disse. Tætningslister er nemme at påføre, og det tager ikke særlig lang tid at komme rundt i hele hjemmet.

En tætningsliste skal ligges mellem rammen og karmen på et vindue eller dør, hvor det er at den kolde luft generelt kommer fra. Listerne vil sørge for at Isolere rundt i falsen på dørene og vinduerne, så den kolde luft forbliver ude.

Udover at du holder på varmen i din bolig, så sparer du også på energien – og vil kunne spare penge på den samlede varme regning.

 

Sådan monterer du din tætningsliste

Hvis du ikke har prøvet at sætte en tætningsliste på før, så får du lige her en hurtig guide til, hvordan du påfører det.

  • Sørg for at karmen er ordentlig rengjort.

Det er vigtigt at karmen er fri for skidt og støv, så listen kan klæbe ordentligt på underlaget.

  • Skær listen til.

Listen er sjældent den størrelse som den skal dække. Få den derfor til at passe i bredden til netop dine vinduer og døre.

  • Påfør tætningslisten.

Sæt nu listen med den klæbende side, mod underlaget, og klip af undervejs.