To parter ved sommerhusudlejning

To parter ved sommerhusudlejning

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvad i alverden skal man bruge tiden på, når børnene er flyttet hjemmefra, og du og din partner fortsat arbejder og tjener penge. Tiden er endnu ikke kommet til pensionen, og I har ingen børnebørn fået endnu. I kan naturligvis bruge en masse tid på at rejse, men det kan man selvfølgelig heller ikke få al sin tid til at gå med. Weekenderne kan bruges på at gå i haven og ordne hjemmet, men har man hverken grønne fingre eller hænderne godt skruet på, bliver det ganske givet relativt omstændigt.

Det er heldigvis aldrig for sent at begynde på investeringer. Man siger jo, at mursten er den bedste investering, men måske kan investering i træ også være en fornuftig forretning. Køber du et sommerhus med henblik på udlejning, kan du se frem til månedlige indtægter, som kan være i den virkelig høje ende i højsæsonen. Denne indtægt kan være med til at sikre en endnu sjovere pension med børnebørnene.
Men sammen med et hus nummer to følger også en række nye forpligtelser, hvis man ønsker at gøre det hele selv. Det drejer sig blandt andet om sikring af rengøring ved hver udlejning, når sommerhuset skal være klar til en ny familie. Der skal være slået græs, toiletpapir og meget andet.
Alternativt kunne man købe sig fra det og bruge et firma, som har specialiseret sig i sommerhusudlejning.

Har I ikke mod på at bruge en pokkers masse penge på en ny ejendomsinvestering, men tiltaler tanken om et sommerhus jer alligevel. Brug derfor nogle weekender i sommerhuse rundt omkring i Danmark. Sommerhusudlejning er som bekendt ikke kun for udlejere – der er altid to parter i denne sag.
En weekend i sommerhus er en god måde at se store dele af Danmark på kort tid, og det er samtidig en god måde at få fornyet energi, uden at bruge en masse penge på en dyr sommerferie eller afstikker til en europæisk storby.