Tips til at holde hjemmet sikkert

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der bliver årligt begået ca. 30.000 indbrud i private hjem. Derfor er det ikke underligt hvis du enten har prøvet at dit hjem er blevet krænket, eller nogen du kenders hjem. Frygten for indbrud kan være en træls bekymring at gå med hængende over hovedet. Derfor kan du ligeså godt komme igang med at sikre dit hjem så godt som muligt, så du kan befri dine tanker for at gå med frygten for indbrud. Læs med her, og få 5 tips til at sikre dit hjem mod indbrud.

Nabohjælp

Det har vist sig, at nabohjælp har været et godt tiltag i både USA og Danmark. Man føler sig mere tryg, hvis man ved at alle i kvarteret holder et fælles øje med hvad der sker. Man sætter grænserne op, og det er ikke fordi du får en nabo der sidder med kiggert døgnet rundt. Det er bare tanken om at man er flere der holder i nabolaget der kan give en fornemmelse af sikkerhed. Når i har opsat grænserne, så er der ingen skam i at sende en sms til naboen, hvis man ser nogen omkring huset. Samtidig er du også informeret, hvis der en i nabolaget, som har været udsat for indbrud.

Beskyt huset

Du kan tage dig nogle sikkerheds forbehold, hvis du vil sikre dit hus ekstra mod indbrud. Det kan gøre en stor forskel hvis tyven kan enten se du er sikret, eller hvis tyven skal bruge et par minutter ekstra på at bryde ind.

Du kan eksempelvis klippe din hæk ned til 1.5 meter, det gør tyven bange hvis han ved man kan se ham i akten.

Du kan med fordel få lavet en omkodning af lås, og få det gjort ofte. Ligesom du også bør få udskiftet din lås til en ny model årligt.

Hvordan ser huset ud for tyven?

Hvis du er væk fra huset, eller på ferie, så bør du få dit hus til at se ud som om der er nogen hjemme. Stil en trillebør og have slange ude, Tænd evt et lys.