Tag ud af huset over påsken

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvor tit kommer du ud af huset med din familie eller udkårne? Hvis du har en weekend fri i påske, så kan du helt klart overaske dine nærmeste med en påskeoplevelse i alle kan nyde. Der findes mange forskellige muligheder med ting man kan lave i påske, vejret begynder at være til man kan bevæge sig udenfor igen. De andre medlemmer af familien har sikkert også savnet at komme lidt ud af huset, og få lavet noget anderledes i naturen. Læs med her, og find ud af hvor du kan tage på påsketur med familien.

Sommerhus ved Vesterhavet

Kom ud af huset, og lej et sommerhus ved Vesterhavet i en påskeweekend. Vesterhavet har meget godt at byde på udover blæsevejr. Der findes utroligt mange sommerhuse ved Vesterhavet, mange af sommerhusene er af kæmpe størrelse, så du kan også invitere gæster. Mange af sommerhusene er med indendørs pool, så der er rigelig mulighed for leg og sjov. Det er det perfekte ophold, hvis du vil tage hele familien afsted, da børnene ikke har set en pool i lang tid. Desuden er kysten og naturen i omgivelserne, perfekt for en smuk gåtur med kæresten.

B’n’b på Sydfyn og øerne

Sydfyn og øerne er gået hen og blevet et meget populært sted, hvor det førhen var mere den her glemte perle. Der er noget af det smukkeste natur langs den sydfynske kyst, og det er perfekt til en lang gåtur. Man kan gøre turen smart ved enten at sove på fyn, men der går også en masse færgeafgang til Ærø, hvor du kan booke et Bed & breakfast ophold. Ærø er en flot ø med natur og gamle landsbyer, fyldt med bindingsværkshuse.

Slotsophold i Middelfart

I Middelfart kan du finde det smukke slot Hindsgavl, der har tilbud på påskeophold, i påsken. Det er et oplagt sted hvis du skal med din udkårne på romantiskophold. I har mulighed for at nyde den lækre mad fra slottets restaurant. Derudover kan i nyde den smukke fynske natur der ligger lige udenfor slottets dør.