Spare tips til hele familien

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er ikke altid at budgettet er i overskud. Hvis man har en lille familie, og bor i hus, så vil økonomien højst sandsynligt ikke stråle af overskud. Der er nok lidt lån, og lidt stramme budgetter der skal følges. Derfor har vi valgt at lave nogle spare tips, som hele familien kan følge. Disse spare tips er nemme at benytte sig af i familien, og man kan starte med at spare pengene allerede idag.

Snyd hjernen med budgetter

En af de største udgifter er ofte fra mad, og hvis man ikke sætter grænser for sig selv, så tænker man sig ikke om når man handler. Dette kan resultere i et stort overforbrug, hvor man bare køber de dyre råvarer og vender den anden kind til. Det kan være man er glad for kvalitet, og ikke gider at spise “billig” mad. Men man kan nemt få styr på forbruget, og lave et budget der er nemt at følge.

Ideén er at man lægger et ugentligt budget. Man sætter et ugentligt loft på madbudgettet, og så lægger man de penge man spare til side. Det handler om at være lidt stram her, man sætter sig en forestilling om hvor mange penge man syntes er “fair” at bruge på mad om ugen, men man skal også være lidt stram. Så regner man ud, hvor meget det bliver i ugen, og holder sig til budgettet. På den her måde, kan man hver uge se effekten af planen, og det overskydende som man spare, dette er bare “ekstra” penge man kan bruge på diverse ting.

Find rabatter til online handel, på rabatbanditten.dk

Husholdningen

Forbrug som vand, varme og el, kan ofte løbe løbsk hvis man ikke holder øje med forbruget. Man skal huske at udskifte de hårde hvidevare, da de ældre modeller ofte koster meget mere i forbrug.