Smarthome – styr dit lys gennem WiFi

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Ønsker du at styre dit lys i hjemmet via WiFi? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om Smarthome, som et er WiFi system, der giver dig mulighed for at skabe et LED lyssystem i dit hjem, som du kan styre gennem WiFi. Styr dit lys i hjemmet via WiFi – det nemt, billigt og skide smart! Er du således interesseret i det smarte lyssystem, har du lige her mulighed for at købe det fantastiske Smarthome.

Smarthome kan snyde tyveknægte

Kernen i hele systemet er således WiFi boksen, og den fungerer som bindeleddet til lysstyringen. Du kan dermed styre dit lys ved hjælp af en app på din telefon eller tablet. Smarthome WiFi boksen kan desuden styre både pærer og lysbånd i lange rækker, og de kan alle være fordelt ud på forskellige zoner i hjemmet. Du har dermed mulighed for at styre alle typer af LED lysprodukter, som stammer fra samme serie.

Når du har fået opsat din WiFi boks, skal du således blot koble den til dit WiFi. Hermed kan du styre alle dine lyskilder i hjemmet fra appen, så længe din telefon blot er tilkoblet samme WiFi som boksen. Anvender du således den smarte WiFi boks i dit hjem, behøver du ikke at have en fjernbetjening, idet al styring af lyset kan foregå fra din telefon eller tablet. Det betyder desuden også, at du kan styre dit lys, selvom du ikke er hjemme. Er du eksempelvis på vej hjem, på ferie eller noget helt tredje, har du mulighed for at tænde og slukke lyset i dit hjem, som du ønsker. Dette kan blandt andet give dig tryghed i forhold til indbrud, idet det snyder tyvene til at tro, at der er nogen hjemme.

Smarthome – hvidt eller farvet lys?

Lyskilderne i Smarthome systemet er alle baseret på lysdioder, og kan de kan derfor skabe både hvidt og farvet lys. Du kan eksempelvis anvende det hvide lys til dagligt, og det farverige til fester eller andre arrangementer i hjemmet. Derudover har både det hvide og det farverige lys et skarpt, men dog behageligt lys, og specielt det farverige lys kan være med til at skabe en helt bestemt stemning i hjemmet. Er du således interesseret i at købe det smarte WiFi-lys, skal du blot følge linket øverst i artiklen – du bliver med garanti ikke skuffet!