Slip for fugtskader over vinteren

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hver vinter står mange danskere overfor kedelige problemer der involvere fugt. Der er dug på vinduerne og du ved ikke hvad du skal gøre? Det er med at finde en løsning hurtigt når det kommer til fugtskader, læs med her og få bugt med fugten.

Hvilke problemer kan der opstå i forbindelse med fugt?

Mennesker afgiver 2 liter væske på et døgn, oveni kommer så dagligdags aktiviteter som bad, madlavning og vasketøj. Hvis man ikke kommer af med fugten, så kan man risikere at skulle til og bekæmpe enten skimmelsvamp eller husstøvmider.

Hvordan slipper man for problemer med fugt?

Det første som du kan og bør gøre er at lufte ud med gennemtræk 3 gange dagligt. Åben vinduerne i forskellige ender af dit hjem, og dermed får du skabt et gennemtræk igennem boligen, så du kan slippe af med fugten. Dette er det mest almindelige at gøre, og det anbefales også at man lufter ud selvom man ikke har fugt på vinduerne, da man godt kan have et dårligt indeklima, uden at det er synligt.

Men man kan også godt komme ud for at udluftning ikke er nok, og dermed står man pludselig med et meget større problem på hænderne. Du kan vælge at skifte vinduerne, en dyre løsning, men har du dug på vinduerne hvert år, så er det nok et tegn på at dine vinduer er lidt for gamle.

Der findes også andre måder hvorpå man kan slippe af med fugten, blandt andet kan man købe en affugter her. En affugter er helt klart også en god og nem løsning, som kan redde din bolig, hvis du er udsat for fugt. Affugteren samler fugten i en lille beholder, som man skal tømme efter brug. Hvis du døjer med fugt i din bolig, og ikke lige har det store budget til at udskifte vinduerne, kan det måske være du skal gå med affugteren istedet for.