Skal Corona kiloene væk nu?

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Danmark er så smat ved at være i normal drift igen, og det betyder at sådan noget som fitnesscentre igen har åbnet op for deres centre – rundt omkring i hele landet. Nogle har holdt træning nogenlunde ved lige, enten ved træning derhjemme, eller en løbetur i det fri – andre har ikke. Det betyder at der er en del derude, som nok har taget lidt af de forkerte kilo på, i sidste par måneder. Ikke nok med at du måske har taget lidt på sidebenene, så er du måske også gå lidt tilbage i dit træningsniveau, og kan derfor ikke træne med de samme vægte, som før nedlukningen af Danmark.

Det er selvfølgelig vigtigt at du ikke går for hårdt til den, når du starter op på din træning igen – både hvis du har eller ikke har trænet lidt derhjemme. Får du startet for hårdt ud, kan du risikere at få sportsskader, som naturligvis vil fremrykke din mulighed for at træne regelmæssigt igen, endnu længere ude i fremtiden. Sørg derfor for at starte stille og roligt op, så du igen kan vænne dig til at løfte tungere vægte – over tid.

Ellers ønskes du bare en rigtig god træning, med gode resultater for det du netop arbejder for.

Husk at tage dine forholdsregler, når du nu er nede i fitnesscenteret for at træne igen. Det er yderst vigtigt at du får sprittet alle de maskiner af, som du løbende bruger. Vi skal passe på hinanden, og sørge for at smittespredningen af COVID-19, ikke pludselig løbe løbsk. Husk hvis vi alle overholder dette, kan fitnesscentrene måske undgå at lukke ned igen på et andet tidspunkt.