Skab glæde i familien

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det kan somme tider være svært at få hele familien til at hygge sig, og ikke mindst lave noget sammen. Telefonerne er blevet en stor del af hverdagen, det skal der laves om på. Tænk på dengang hvor børnene var med forældrene ude i marken, ude og lave noget, fremfor at sidde på deres telefon og være asociale, der er så mange der ikke laver noget med familien. Det skal være slut nu, i bliver nød til at sætte nogle rammer i familien, for ellers bliver alt jeres kommunikation over mobilen.

Maddage

En god ide er at skabe glæder i køkkenet, skabe et frirum, hvor alle kan hygge sig over en madlavning. I kan lave jeres livretter, og under måltidet snakke om hvad der har været godt ved hver enkles dag. Det er en god ide, for at komme i kontakt med hinanden. Der er intet der er værre end en familie der ikke snakker sammen, så giv den gas, og snak om hvordan dagen har været. Husk at giv plads til børnene i køkkenet.

Telefonfrie dage

I kan lave nogle dage i ugen hvor i tager ud og oplever noget, gem telefonerne hjemme i en skuffe. Det er noget bøvl at tage dem med, i skal skabe gode relationer til hinanden. Det skabes ikke ved at have telefonerne, i skal ud og have det sjovt, samarbejde og hygge jer. Lav noget lækkert mad og tag på tur.

Tag jeres tid

En god ide er at tage tid, det hele behøver ikke gå stærkt, i kan ligeså godt tilbringe alt den tid i kan sammen, og hygge jer. Der er så mange familier der bare sidder på telefonen, og egentlig kun ser hinanden ved måltiderne. Det skal ikke være sådan, i skal hygge jer som familie, og glemme tiden, bare brug en hel eftermiddag sammen.