Sådan undgår du tilstoppede afløb og giftige gasser

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er aldrig rart at stå under bruseren og pludselig opdage, at gulvet omkring dine fødder er ved at blive oversvømmet. Oplever man dette, er det sandsynligvis et tilstoppet gulvafløb, der er problemet. Dette problem opstår, når hår, sæberester og snavs af forskellig slags sætter sig fast i vandlåsen. Et tilstoppet gulvafløb kan være en stressforøgende faktor i en travl hverdag. Selvom der findes flere guides til, hvordan man fikser sit tilstoppede gulvafløb, er det ofte besværligt – for ikke at sige ulækkert – at skulle ordne det selv, og det koster tid og penge at hyre professionel hjælp. Det giver derfor allermest mening at investere i forebyggelse i stedet, så man helt og aldeles slipper for bekymringen og kan fokusere på andre ting.

Ny teknologi har flere fordele

Heldigvis opfindes der hele tiden ny teknologi, der er designet til at gøre livet lidt nemmere for os alle. Den nemmeste måde at undgå tilstoppede afløb på er ved at anskaffe sig en selvrensende vandlås, som ikke blot forhindrer afløbet i at stoppe til, men samtidig også holder giftige gasser og ulækre insekter ude. Systemet i de traditionelle vandlåse, som findes i de fleste hjem, danner grobund for ophobning af hår og snavs, hvorimod de nye membran-lugtlukker gør brug af ny teknologi, som udnytter vandstrømmen til at holde afløbet rent. Med det nye forseglingssystem lukkes der samtidig af for lugt, skadelige gasser og skadedyr.

Selvrensende vandlåse er den perfekte løsning

En investering i de selvrensende vandlåse er altså en rigtig god idé, som du med garanti ikke vil fortryde. Det skader bestemt heller ikke, at vandlåsene er utroligt nemme og enkle at installere, selvom man ingen ekspertise har på området. De kan købes i flere forskellige størrelser, så lige meget om du har et nyere eller ældre afløb, findes den perfekte løsning til dig og dit hjem.