Sådan kommer du af med rotter i din kloak

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du har en mistanke om, at du har rotter i din kloak, så er det naturligvis vigtigt at gøre noget ved hurtigst muligt. Der er nemlig nogle sundhedsmæssige risici ved at have rotter i dit hjem, men derudover gnaver rotter også hul på ledninger o.lign., hvilket i nogle tilfælde er farligt.

Men hvordan kommer du af med rotter i din kloak?

Kontakt din lokale kloakmester

Når du opdager rotter i din kloak eller har en mistanke om, at der er rotter et sted, så er det som sagt vigtigt at gøre noget med det samme. Det er et problem, der kun bliver værre, hvis du ikke gør noget.

Det er en idé enten at kontakte din lokale kloakmester eller en skadedyrsbekæmper. Når det gælder rotter i lige præcis en kloak, så er en kloakmester ofte oplagt. Det er ikke nemt at gøre noget ved selv, så det er professionel hjælp, der er nødvendig.

Hvis du bor i nær Esbjerg eller Varde, så finder du f.eks. en kloakmester i Esbjerg.

Forebyg rotter i din kloak

Når du har rotter i din kloak, så kan de finde vej til dit hus f.eks. gennem toiletter og afløb. Det er derfor, at det er vigtigt at gøre noget ved, så snart du opdager rotter i din kloak.

Generelt er det en god idé at forebygge rottebesøg. Det er ikke altid til at holde rotter væk fra din kloak, men generelt holder du rotter bedst muligt væk fra din grund ved f.eks. aldrig at lade dyrefoder, madrester, fuglefrø el.lign. liggende rundt omkring på din grund.

Det er altid godt at være ekstra opmærksom på dine skraldespande udenfor. Hvis der ryger noget skrald ved siden af din skraldespand, så tiltrækker det rotter. Derfor er det godt at være særligt opmærksom på sådan noget.