Sådan indretter du bedst en etværelses lejlighed

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når mange unge flytter hjemmefra, starter de ud i en lille lejlighed. Især i storbyer er etværelses lejligheder meget populære, fordi de ofte er relativt billige, men de kan også være svære at indrette. Når man ikke har meget plads at gøre med, handler der derfor om at tænke kreativt. Har du svært ved dette, og har du brug for at indrette en lille lejlighed, får du her et par tips, som kan gøre det mere overskueligt.

I en etværelses lejlighed er især sovesofaer et godt bud. Om dagen kan sofadelen nemlig være god til både afslapning alene og med gæster, og om natten udgør den en fin seng. Der findes mange forskellige slags sovesofaer på markedet, men det er altid en god idé at gå efter god komfort. Har du brug for en sovesofa, kan du finde et bred udvalg her.

Køb møbler med flere funktioner

Udover sovesofaer er det også en mulighed at købe andre møbler, som har flere funktioner. Er du studerende, har du højst sandsynligt brug for noget at opbevare bøger på. I stedet for at købe en almindelig bogreol, kan du vælge at investere i en lidt dybere reol. Nok optager den mere plads, men du får samtidig mere opbevaringsplads. Derudover kan du investere i spise- og skriveborde med skuffer, så du får plads til små genstande.

Brug højden til opbevaring

I en lille lejlighed er det en god idé at arbejde med loftshøjden. Det kan eksempelvis fungere godt at hænge hylder højt oppe på væggen. Disse kan nemlig både bruges til opbevaring, men er de ikke for højt oppe, kan de også bruges til udstilling af planter, billeder og pyntegenstande. Det er dog også en god idé at minimere antallet af pyntegenstande og nipseting i små lejligheder, da det hurtigt kan føles som om, det indskrænker pladsen.