Sådan får du mere naturligt lys i dit hjem

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Et hjem fyldt med naturligt lys vil både gøre kunne gøre hjemmet langt mere indbydende at træde ind i samt forbedre dit humør. Hvis du kan få noget mere naturligt lys indenfor og til gengæld spare på at have lamper tændt, vil det også kunne lette på din energiregning. Men hvordan får du så lige mere lys ind i dit hjem?

Nye vinduer

Vinduer er naturligvis en stor kilde til naturligt lysindfald, men der kan være forskel på vinduer. Har du lige nu vinduer med meget brede eller mørke rammer, vil det tage noget af lyset. Hvis du i stedet udskifter dem med nogle vinduer, der har tyndere og lysere rammer, vil det skabe langt mere lys. Det kan også være, at du simpelthen har så få vinduer i dit hus, at det kunne trænge til nogle flere. Et enkelt vindue kan gøre så meget for et rums lys og fornemmelse. Glas og Rammer Ikast.

Vælg lyse farver

Selvom det ikke direkte vil hjælpe på at lukke mere naturligt lys ind, vil det gøre, at rummene vil fremstå langt lysere og lettere, hvis du vælger lyse farver, når du indretter. En hvid kommode fremfor en brun eller et lyst trægulv fremfor et mørkt. Vælger du lyse møbler og inventarer, vil det naturlige lys komme bedre til sin ret.

Få et rum til at virke større

Noget andet du kan overveje at gøre, hvis du vil få et rum til at virke større, er ved at hænge spejle op. Refleksionen fra spejlene vil være med til at få rummet til at virke større. Det samme hvis du vælger lyse farver på væggene fremfor mørke. Du skal gå efter mørke farver på væggene, hvis du ønsker at skabe hygge og dybde i rummet.