Sådan får du dit hus til at se pænere ud udefra

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det hus man bor i, kan for mange sige rigtigt meget om, hvem man er som person. Hvis man derfor ønsker at skabe en illusion om at helt nyt og moderne hus, kan det i mange tilfælde være en god ide at starte udenfor. Her kan man ved hjælp af simple tiltag, få ens hus til at se nyere og pænere ud, og i mange tilfælde behøver det hverken være dyrt eller besværligt overhovedet. Det eneste det kræver er at du er dedikeret, og ikke er bange for at få lidt jord under neglene.

Renover husets nuværende tag

Et hus´ tag bliver af mange også kaldt, husets 3. facade. Derfor kan det også give helhedsindtrykket for husets ydre, et kæmpe løft, hvis man vælger at udskifte det måske lidt slidte og gamle tag. Mange gange behøver det endda ikke engang være så dyrt eller svært, hvis man blot finder det rigtige tag at lægge selv. Her kan man blandt andet overveje at ligge Cembrit eternit, idet det er langt nemmere at håndtere end fx tagsten. Ønsker du at købe Cembrit eternit, kan du se udvalget her. Hvis du ønsker dit tag skal se nyt ud i mange år fremover, kan det også være en rigtig god ide jævnligt, at få dit tag vedligeholdt med en algebehandling.

Sørg for at holde haven, og plant eventuelt planter op ad huset

En anden faktorer som også kan spille en stor rolle når det kommer til at give forbipasserende og gæster et indtryk af et nyt og vedligeholdt hus, er haven. Derfor er det vigtigt jævnligt at sørge for at haven er pæn, og ikke tilgroet. Dette kan man gøre ved at have en fast havedag, hvor i fælles slår græs og lurer ukrudt. Herudover kan i også bruge haven til at skjule eventelle fejl ved huset, dette kan man gøre ved at stille krukke foran huset, eller at lade planter vokse op foran, hvis der fx er steder hvor huset er blevet misfarvet eller har andre mangler.