Sådan anlægger du selv en flot terrasse

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det kan ofte kræve en del arbejde når terrassen, kantstenen, gangstien hjemme i haven eller når indkørslen til bilen skal anlægges. Det er både vigtigt at det ser flot ud, har de korrekte mål, samt at det både er jævnt og lige anlagt – og det kan være vanskeligt at få til at lykkes. Derfor får du her nogle gode råd til selv at anlægge din terrasse med nogle flotte og billige belægningssten.

God planlægning er nøglen til et vellykket resultat

Det kan være en god idé at planlægge den eksakte placering af din kommende terrasse samt tegne en ordentlig og grundig skitse, inden du bestiller dine belægningssten til din terrasse. Herefter skal du grave ud og få lavet et fundament af grus, hvorefter du kan lægge belægningsstenene og give din terrasse et sidste finish, så den ser flot og vellykket ud.

Hvordan skal din terrasse se ud?

Når du skal udarbejde en tegning af din kommende terrasse, er det vigtigt at du har de helt præcise mål på plads. Dette vil gøre det lettere for dig at beregne, hvor mange belægningssten du skal bruge til projektet, hvor store de skal være, hvilket materiale de skal være lavet af, samt hvordan de skal se ud.

Grav ud og lav et stabilt fundament for din kommende terrasse

Det er vigtigt at du har underlaget til din terrasse i orden, hvis du ønsker at have glæde af din terrasse i mange år fremover. Derfor kræver det en del gravearbejde, når terrassen skal etableres – og der skal også køres en hel del grus. Med hensyn til hvilket grus du skal vælge som fundament til din terrasse, afhænger det af, hvor tunge ting du ønsker at placere på din terrasse, når først den er helt færdig. Dette er en god idé at have med i overvejelserne, allerede inden arbejdet går i gang.