Sådan undgår du at hunden sviner i hjemmet

messy

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du har fået hund, eller overvejer at få hund, så betyder det altså også at du skal til at rengøre hjemme tog svinge støvsugeren noget oftere. Hunde sviner bare, og det kan man ikke komme udenom, men der er altså nogle ting du kan gøre, for at det bliver nemmere for dig, og hunden ikke sviner hjemmet til hver gang den har været udenfor. Læs med her, og få nogle gode råd til at mindske din hunds griseri i hjemmet.

Hold hunden i lille rum

Nogle gør vælger at holde hunden i et lille rum, eller bur efter gåtur. Det er smart nok, fordi så kan den lige få lidt tid til at blive tør, og den sviner dermed i et lille område, så du skal gøre et mindre område rent.

Skal man vaske hunden?

Skal man vaske hunden ofte, hvis den bliver beskidt af at være udenfor? Det korte svar er nej. Hundens pels bliver dårlig, hvis man vasker den for ofte, selvfølgelig afhængig af race. Hvis hunden er MEGET beskidt, kan man eventuelt lige skylle den. Ellers skal man ofte vaske hunden en gang imellem med sæbe, men ikke for ofte afhængig af racen.

Tør poterne

Den nemme metode er nok lige at have et lille håndklæde, der hvor hunden kommer ind i huset, så kan du lige tørre hundens poter og måske andre våde steder inden den får lov til at komme ind. Jeg ville dog vente 30 min til 1 time, med at lade den komme op i seng eller sofa, før den er helt tør.

Det rigtige udstyr

For at din hund ikke skal svine så meget i hjemmet, er det også vigtigt at have styr på udstyret. Hvis hunden spiser meget dårlig mad, kan den fx få beskidt pels. Hvis dens seng er af dårlig kvalitet, kan det måske være den sviner ekstra. Få styr på dit hunde udstyr på luksushund.dk, de sælger alt udstyr, men kun i god kvalitet.