Sådan træner du hjemme i stuen

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Om det er fordi du ikke bryder dig om motionscentre, eller om det er fordi du ikke har tid til det, så mener vi sagtens man kan lave en god træning hjemme i stuen. Man behøver ikke betale dyre domme for at komme i fitness world, det er helt klart nemmere bare at betale også har man et fast sted at træne med alt udstyr. Men du kan godt lave de samme øvelser hjemme, og derfor skal du læse med her, hvis du vil vide hvordan du kommer igang med at træne hjemme.

Udstyret

Som udgangspunkt skal man ikke bruge noget udstyr, for at lave en hjemmetræning. Hvis du starter fra nul, så kan du jo altid udvide senere hen. Der er mulighed for at du kan investere i fitnessudstyr, men du kan også lave meget af det selv, hvis du er lidt kreativ.

Jeg vil dog anbefale at du starter med at invester i et par ting:

1 træningsmåtte

2x håndklæder

2 sæt træningstøj (du kan købe holdningskorrigerende tøj her)

1 par solide trænings sko

Hvis du har alt det udstyr er du i hvert fald kald til at træne hjemme i stuen, og dette udstyr er i princippet nok til at du kan træne for evigt.

Øvelser

Når det kommer til øvelser, så findes der utrolig meget inspiration på nettet og sociale medier. Mange vil have en form for “click-bait” tilgang, hvor de lover dig guld og grønne skove, uden du skal yde noget. Hvis du kun skal træne i 10-20 minutter, det er ikke nok så find et program der varer 45-60 minutter mindst. Der findes utrolig mange youtube videoer, og vi kan anbefale at du ligesom har en kombination af nogle styrkeøvelse, også nogle cardio øvelser. Det er svært at lave et program der kun består af styrketræning hjemem i stuen, da det kræver en del udstyr og øvelser.