Sådan skaber du en fed indretning i stuen

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er ingen tvivl om at stuen er det centrale samlingssted i huset, det er vigtigt der er plads til lidt af hvert. Plads til hygge, frihed og en masse leg. Det skal ikke kun skabe trygge rammer for jeres familie, men også for gæsterne.

Hvad er vigtigt?

Det er vigtigt at indretningen i huset passer til dig, og din familie. Det er vigtigt du sætter dit eget personlige præg på din stue, så uanset hvilken størrelse og form din stue er, så vil dekorationer, evt. et lille tæppe, el masse puder eller bare små nips pifte op i dit hjem. Der er altid fokus på komfort og funktionalitet i en stue. Det er dog vigtigt du ikke glemmer detaljerne, som skaber dig.

De klassiske møbler til indretningen

Som du nok ved så er møblerne altafgørende for den stemning der er. Sofaen er oftest familiers samlingspunkt, derfor er det vigtigt det er i god kvalitet. Det er vigtigt der ikke glemmes design & udseende. Det er vigtigt at finde en sofa der passer funktionelt ind i jeres behov. Derfor er det en god ide at investere i designmøbler, som ser godt ud i indretningen.

Til alle sofaer er det vigtigt at få fat i et sofabord, vælg et solidt bord, hvor designet er gennemført, og hvor den har en god funktionalitet, som sofaen også har. Vælg et sofabord med et let design, hvor funktionaliteten også er minimal. Du skal have mulighed for at vælge et sofabord som passer ind til dig.

En god ide er at tilføje reoler og skabe til indretningen. For i de fleste hjem er opbevaring nødvendigt, så gør det lækkert at se på. Det er op til dig om du vælger en reol hvor det er åbent, eller en der er lukket, så man ikke kan se det rod der er.