Sådan passer du på benene hele livet

Portrait of older woman sitting at home with bowl of breakfast

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er altid vigtigt at passe på sig selv. Det gælder sådan set hele livet. Du skal leve et langt liv og derfor skal du nok få tid til det hele. Det er vigtigt at passe på sig selv, både ens mentale helbred og ens fysiske helbred. Derfor er det altid vigtigt at lytte til din krop og når den siger stop, så skal du også stoppe.

Det gælder både når det kommer til motion hvor det er bedre at gå ned og gå frem for at fortsætte med at løbe, eller bede om en udskiftning hvis du spiller holdsport. Kroppen skal holde hele livet og den kan du ikke lige få en ny af.

Hvis du er oppe i årene og oplever problemer med benene kan det være du skal kigge efter en kompressionsmaskine for at se om det kan hjælpe dig med at have bedre styr på bentøjet.

Hvis man passer ordenligt på sig selv igennem hele livet, også når man er ”gammel” så vil man kunne leve en meget længere og meget bedre liv da man ikke er hindret af noget som helst. Derfor er det meget vigtigt at man ikke, trods ambitioner om det ene og det andet, overbelaster sin krop for længe ad gangen.