Sådan holder du årets sommerfest!

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er blevet din tur til at holde årets sommerfest, og du vil gerne imponere alle vennerne med den bedste fest til dato? Læs med, og få alle de gode råd til at holde den bedste sommerfest.

Menuen

Som det første skal du altid overveje hvilken menu du vil servere. Det er essentielt til enhver sommerfest, at menuen stemmer overens med årstiden. Er det dårligt vejr? Så skal du måske lige overveje en ekstra gang, om der skal tænde op i grillen. Hvor mange gæster kommer der? Hvis der kommer mange gæster kan man evt. servere grillspyd. Grillspydene passer til årstiden, og dermed undgår du også at stå med den helt store opvask efter festen.

Drinks

Til enhver fest hører der selvfølgelig drinks til, men hvilken drink skal du lige servere til din sommerfest? Vi kender alle det med at holde en fest, og du skal i sidste øjeblik finde lige have bikset en velkomstdrink sammen, og den kommer aldrig helt til at smage, som du havde forestillet dig. Når du vælger din drink er det vigtigt at have en opskrift. Man kan ikke undervurdere vigtighed af målene, når du blander din drink. Slut af med at præsentationen af din drink. Her kan du eksempelvis gå med den nemme løsning, nemlig at blande din drink i en stor beholder. På den måde spare du en masse tid, når du slipper for at gå og blande op, i alle glas.

Underholdning

Det sidste og måske det vigtigste punkt til at holde den bedste sommerfest, er selvfølgelig en god underholdning. Det er helt klart noget der kan sende din fest i den rigtige retning. Underholdningen er det som alle vil huske fra din fest, og dermed er det direkte med til at påvirke dine gæsters opfattelse af festen. Selskabslege er altid et godt bud når det kommer til underholdning. Hvis du vælger selskabslege er det vigtigt at være nytænkende, da det ikke sikkert at dine gæster gider, at spille øl-bowling ligesom de gjorde til sommerfesterne de sidste 5 år. Du kan også vælge at hyre en liveoplevelse. Hvis du gerne vil have liveoplevelser til din fest, kan du godt risikere at skulle frem med den store pengepung, såfremt du altså gerne vil ramme rigtigt. Det nytter ikke noget at hyre det lokale garageband hvis de kun kan spille 2 sange.

Alternative muligheder

Hvis du ikke gider at stå for festen i år, så kan du også kigge efter andre muligheder. Det kunne fx være i form af et eventbureau. Ideen med at have et eventbureau til at stå for festen, lyder måske ikke så værst. Man slipper for at stå med den helt store planlægning, og man er sikker på, at erstatningen har prøvet det hele mange gange før.