Sådan gør du dine udendørsområder klar efter vinteren

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

I løbet af efteråret er der mange mennesker som bruger en hel del tid på at gøre deres have og udendørsarealer klar til den kommende vinter. Mange blomster, krukker og havemøbler tåler nemlig ikke frost og derfor skal der tages særlige hensyn til disse. Ikke nok med dette har især havemøbler heller ikke godt at al regnen og sneen, idet det vil slide hårdt på dem, og derved vil få dem til at se mere gamle og slidte ud end de egentlig er.

 

Efter vintersæsonen kan du heldigvis kunne ligge alt dette bag dig, og atter nyde din skønne have om sommeren og foråret. Dog er der nogle ting du kan gøre for at tage ekstra hensyn til din have og udendørsarealer efter vinteren.

 

Sæt de opbevaret havemøbler og blomsterkrukker udenfor igen

Som tidligere nævnt er det ikke godt får havemøbler og blomsterkrukker at stå ude i frost, derfor er du om vinteren nødt til at tage dem ind. I de frostfrie måneder er noget af det første du bør gøre at få taget møblerne og krukkerne ud, således at du selv kan få glæde af dem. Dog er det vigtigt at du sikre dig at du ikke tager dem ud for tideligt, idet især krukkerne vil kunne gå i stykker af frosten.

 

Du vil ofte også være nødt til at plante nogle nye blomster i krukkerne, dette skal du dog ikke være ærgerlig over, idet du nu for muligheden for at sammensætte nogle nye farver og blomster til det indkommende år.

 

Husk at anvende facaderens til at få fjernet diverse alger

Noget andet du helt sikkert også bør prioritere, når det kommer til at få klargjort dine udendørsarealer, er at du bør anvende facaderens. Facaderens har den primære funktion at det kan fjerne alger fra diverse overflade, såsom stenene i din indkørsel, dine tagsten eller din terrasse. Om vinteren og efteråret har algerne ideelle vækstforhold, og derfor er det vigtigt at du sørger for at få fjernet dem om sommeren. Er dine udendørsarealer nemlig meget algebelagte vil du opleve hvordan de typisk også vil se mindre vedligeholdte og mere slidte ud. Derfor kan det gøre en kæmpe forskel om du husker at få dem fjernet.

 

Herudover er der også et sikkerhedsmæssigt aspekt i det, idet alger gør din terrasse meget glat hvis den er våd. Dette øger risikoen for at nogle kan komme til skade.