Planter til din have

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det kan være svært at finde ud af hvilke planter der hører til i haven, og ikke mindst hvilke planter der vil passe godt ind i din have. Men det er et frit land, det er op til dig, giv den gas og find ud af hvem du selv er. Planter er ikke bare planter de bidrager til en masse i verden, omdanner luften så vi kan få den luft vi har brug for. Så det er bare med at få fat i en masse.

Gode til naturen

Planter er ikke kun kønne, de gavner faktisk utroligt meget til biodiversiteten og ikke mindst miljøet. De omdanner din luft til ny luft du kan indtage, så det er faktisk ret smart. Derfor skal du have flere planter, også selvom det er indendørs, og udendørs det giver det samme. Så red miljøet, og vær bæredygtig, masser af planter til haven.

Billige planter

Planter behøver ikke være dyre de skal bare se godt ud, og det er vigtigt de ikke er syge. For ellers overlever de ikke, vælg gerne nogle helårs planter, som tåler frost. Du kan med fordel besøge genbrugspladsen, og tage noget med hjem derfra, for det kan hurtigt blive dyrt, hvis du skal handle i et plantecenter. Ellers har nogle dagligvare butikker en masse udendørs, græsser eller små blomster, tjek eventuelt det ud.

Vedligeholdelse

Vælg nogle planter som ikke kræver vedligeholdelse, de skal følge naturens gang, lad være med at vande, kun hvis det er varmt og der ikke har været nedbør i 2 uger. Planterne skal leve sit eget liv, og der skal ikke være mulighed for at du klipper dem ned. Planter er skabt til bare at leve i naturen, og leve deres ejet liv, uden mennesker skal indblande sig i deres liv. Normalt burde planter jo ikke klippes ned, men de kan få vand hvis behovet opstår.