Oprydning i haven

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Skal din have være sommerklar? Der er snart ikke længe til, at havesæsonen for alvor går i gang. Derfor kan det være en god ide at gøre klar til udsmidning af diverse haveaffald. Så snart du begynder at rydde op i haven, så kommer der altid meget mere end man regner med. Det gælder også, når du skal til at klippe hæk. Hækkeaffaldet fylder altid utroligt meget og kan være svært at komme af med.

Kom af med dit haveaffald

Måden du dog let kan komme af med dit haveaffald, er ved at bruge en trailer. Hvis du har en trailer, så kan du nemt smide alt affaldet herop på og køre direkte på forbrændingen med det. Så er det væk fra din have og du kan igen nyde din have. Hvis du ikke selv har en trailer til rådighed, så kan du enten låne en af din nabo eller leje en. Det kræver dog at du har kørekort til at køre med trailer.

Kørekort til trailer

For at du overhovedet må køre med trailer, så skal du nemlig have et kørekort til netop dette. Man kan både tage kørekort til trailer med og uden automatgear. For to år siden blev der dog lavet ny lovgivning, som siger, at hvis du tager kørekort til trailer med automatgear, så må du også kun køre med dette. Tager du derimod kørekort til trailer med manuelt gear, så må du køre med begge dele. Det kan derfor være en god ide at tage sidstnævnte.

Bor du i København eller omegn? Så kan du tage kørekort til trailer med manuelt gear hos Tip Top Trafik. Når man tager dette kørekort, så er der ingen teoriprøve, men kræver selvfølgelig at man har kørekort til bil i forvejen. Til gengæld skal du op til en praktisk prøve, hvor du skal kunne køre almindeligt i trafikken samt bakke. Du kan læse mere her.