Oprethold den gode stemning i hjemmet

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

I disse Lock Down og karantæne tider kan der være mange uvante situationer der indfinder sig rundt omkring i de danske hjem. Lige pludselig er alle hjemme meget mere. Det gælder forældre der måske er sendt hjem fordi der ikke er mere arbejde eller skal arbejde hjemmefra. Samtidig gælder det også børnene der enten ikke kan komme i dagtilbud, skole, eller på sin videregående uddannelse. Derfor kommer man lige pludselig hinanden meget mere ved og derved kan der opstå en række situationer som man ikke er vant til at håndtere når man har sin dagligdag hver for sig.

Mange skal lige pludselig til at bruge meget mere tid sammen med hinanden. Nogle har endda ændret IKEA-testen til at det nu er karantænetesten for virkelig at se om et forhold vil kunne klare at man er indespærret i 14 dage sammen. Man kan hurtigt blive træt af ikke at se andre mennesker og man har lige pludselig en stor trang til at være sammen med andre venner eller andre familiemedlemmer.

Der kan også indtræffe sig andre omstændigheder og man vil måske opleve at det kan være hårdt psykisk at leve et så isoleret liv som man bliver nødt til at gøre i disse dage. Derfor kan det være en god idé at finde andre digitale måder at mødes på således at man stadig har lidt kontakt med andre mennesker. Det kan også være i kan mødes og gå en tur hvor i holder lidt afstand til hinanden. Hvis disse ting ikke virker og du kommer til at have det meget psykisk hårdt kan det være du f.eks. skal have fat i en psykolog fra Aarhus der kan hjælpe dig med at komme ind på de rette tanker i disse krise tider hvor vi alle sammen prøver noget vi nok ikke har prøvet før og at nærmest være spæret inde i vores eget hjem.