Opgrader til RTB pillefyr

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Har du et pillefyr eller overvejer du at få et pillefyr, så er det helt klart at anbefale den nyeste RTB(Ready To Burn) serie.

RTB pillefyr

Det nye teknologi indenfor pillefyr gør altså, at det kræver mindst mulig vedligeholdelse. De kræver en årlig rengøring og vedligeholdelses check idag. Dette gør det også muligt og nemmere for nye brugere af pillefyr, man kan som uerfaren være med på beatet. RTB pillefyret kommer med ny smart internet funktion, man kan ved hjælp af en app overvåge fyret på mobilen. Man kan også via den nye service “stoker cloud” overskue grafer og historik. Alt dette fås med RTB pillefyr V13 modellen, man kan læse temperaturerne og foretage vejrkompensering, og holde dig opdateret med software nyeste funktioner til fyret.

Fordele

Når du køber dit pillefyr bliver det leveret og installeret så du er sikker på at alt spiller til punkt og prikke. På de fleste RTB pillefyr bliver også tilbudt Monitorering, hvor professionelle vil holde øje med dit fyr, via den nye internet funktion. Men ellers er fyret meget selvstændigt, det passer stort set sig selv, bortset fra den årlige rengøring, det eneste man skal gøre, er at tilføje træpiller regelmæssigt. Teknologien i fyret gør, at det næsten kan klare sig helt selv. Dette gør det også nemmere at efterlade fyret tændt, du behøver ikke have frygt for at det ligepludselig slår alarm. Faktisk bliver der også udbudt service på alarmering, du kan få tilbudt at få tilsendt SMS eller email, hvis dit pillefyr skulle slå alarm. Med den nye teknologi bliver faren sporet meget hurtigere, og man har mulighed for at reagere før det overhovedet er tæt på at nogen skade skulle være sket.

Pillefyret kører nærmest lydløst, der er installeret en “low noise” kompressor, der gør det næsten 100% lydløst. Fyret bruger minimal mængde vand, og det er også med til at øge varmen hurtigere trods en optimal og økonomisk sommerkørsel.