Opgrader din bil

mand_kører_bil

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi kender det alle sammen, når man køber ny bil så kan man vælge ekstraudstyr til og fra, som man har lyst, lige meget hvad mærke og model man køber. Derefter tænker vi ikke over at man rent faktisk stadig kan opgradere sin bil, både komfort- og sikkerhedsmæssigt.  

Opgrader komforten i din bil 

Der findes en lang række opgraderinger til en bil, som kan gøre køreturen mere komfortabel. 
Du kan bl.a. få installeret sædevarme, eller fartpilot, der gør at du bare sætter farten til en bestemt fart, det kan være 110 km/t på motorvejen, og så skal du ikke tænke mere på farten. 
En anden fin ting du kan få installeret i bilen er et android eller apple carplay system. Det er en lille skærm der samarbejder med din telefon, så du kan styre gps, musik og andet via skærmen.  

Opgrader sikkerheden i bilen 

Du kan også få en lang række udstyr, der øger sikkerheden i din bil. Du kan bl.a. få et bakkamera, så du kan se hvad der er bag bilen, når du bakker. 
Derudover kan du få parkeringssensorer, der fortæller hvis du kommer for tæt på en genstand. Dvs. At du kan parkere i smallere steder, da du får af vide hvis du er ved at ramme noget. 

Husk at undervognbehandle din bil 

Det er utroligt vigtigt at få rustbeskyttet sin bil, da det kan mindske risikoen for at din bil ruster, og at du får rustrelaterede skader på din bil. Dvs. Færre værkstedsomkostninger, og din bil vil holde meget længere. 
Det anbefales at få bilen tjekket hvert andet år, om den trænger til en rustbeskyttelse. Det er derfor ikke sikkert den skal have rustbeskyttelse hver 2. år, men måske hver 4. 
Men jo mere du beskytter den, jo længere vil den også holde.