Opfrisk et gammelt rum med smarte indretningstips

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er det blevet tid til at det gamle soveværelse, stue eller andet rum, skal have have en make-over. Det er sundt at ændre i indretningen, da det udvider den kreative horisont, at kigge på nye ting. Det er også vildt sjovt og spændende at indrette noget forfra. Man får lov til at lege indretningsekspert for en tid, og man slipper for alle de kedelige praktiske opgaver. Der findes mange smarte tips til at opfriske et gammelt rum, men vi har samlet nogle indretningstips, som vi mener kan gøre et rum super lækkert.

Gør rent

Før du går igang er det vigtigt at hele rummet bliver total rent, det er nu du har mulighed for at rengøre ALT. Hvis der er møbler du skal genbruge, så skal de også rengøres. Det er vigtigt at du vasker gulv, og vægge, specielt hvis du skal male. Hvis du har købt nogle nye møbler fra genbrug så kan du eventuelt også vaske dem, måske give dem olie, hvis det er træmøbler.

Få styr på funktionerne

Når du tænker i indretningen, så har vi en god tommelfingerregel til indretningen. Man skal altid tænke i rummets funktion. Hvis det er et soveværelse, så er den primære funktion seng og opbevaring. Hvis det er en spisestue, så er funktionen spisebordet. Hvis du fokusere på funktionerne når du indretter, så kan det aldrig gå helt galt. Det kan også være der kommer nogle super smarte idéer ud af at tænke på smart måder man kunne lave en seng på fx.

De mest almindelige tips

Lys – Belysningen er en af de nemmeste måder at opfriske et rum på. Der er mange måder man kan skaffe belysning på, det kan være du går efter at rive en væg ned, eller måske bare fjerne en dør? Det kan også være du bare skal have lamper op. Man siger at lyset bliver meget bedre med flere små lamper, end en stor.

Farve – Farven er med til at skabe rummets identitet, det kan være der er et tema som går igen, i hele boligen? Vi foreslår at du i samarbejde med en maler, kan finde en ny farve, som passer til resten af boligen. Find eventuelt din lokale TR-malermester, de har i mange byer som Amager, Østerbro og mere.

Generelt