Ønsker du at bruge tid i dit sommerhus, udover i sommeren?

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Panasonic vil hjælpe dig med at forlænge sommerhussæsonen. Vælg en varmepumpe med WIFI styring, og indstil temperaturen på din varmepumpe hjemmefra. Så slipper du for turen i sommerhuset om vinteren, hvor du bliver mødt af et klamt og koldt hus. Især de år hvor påsken falder tidligt i marts måned, og temperaturene stadig er lave, vil det være let at tænde for pumpen dagen før ankomst til sommerhuset, så vil du bliver mødt at et dejlig tørt og varmt sommerhus.

Panasonic har udviklet luft til luft varmepumper, som passer til alle typer sommerhuse, uanset størrelsen på boligen, hvad enten det skal være en vægmodel eller gulvmodel. Samtidig er de specielt tilpasset til det nordiske klima, hvilket gør det muligt at give en effektiv varme helt ned til -35 grader på vægmodellerne.

Noget nyt fra Panasonic er bl.a. det nye nanoe-X-luftrensningssystem, som giver effektiv komfort og ren luft hele året rundt. Luften i boligen bliver renset med elektrostatiske finpartikler af vand, hvilket giver funktionen mulighed for at fjerne lugt og samtidig hæmme virus og bakterier. Herudover er funktionen med til at nedbringe mængden af bl.a. pollen i luften. OH-radikaler fjerner brint, hvorfor lugten bliver fjernet og luften bliver steriliseret.

NZ Etherea-serien fra Panasonic, som vi også kalder for sommerhus-serien er netop opgraderet til en ny og forbedret udgave hvori der er indbygget WIFI.

Det gør det muligt at overvåge varmepumpe, og dermed opnå maksimal komfort og effektivitet med lavest mulig energiforbrug. Med den trinløse +8 til +15 graders funktion, har du mulighed for at holde sommerhuset frostfrit uden at bruge meget energi. Den frostfri funktion er især også ideel til f.eks. garagen og annekset.

Du har samtidig mulighed for at kontrollere temperaturen ved både at tænd/sluk, temperaturindstillinger, rumtemperatur samt en masse andre funktioner, direkte via tablet og iphone. Her ser vi også en sæsontilpasset køledrift i overensstemmelse med de nye EcoDesign krav med en SEER-værdi på 7,40. Jo højere SEER-værdi desto højere effektivitet og dermed en mere behagelig afkøling året rundt, med et minimalt energiforbrug.

Herudover har Panasonic formået at gøre indendørsdelen meget slank, som viser et innovativt design, som både er mere diskret og kompakt end de tidligere modeller, hvilket har ført til at pumpen har vundet iF Designet Awards som er en af de mest prestigefulde design konkurrencer i verden. Varmepumpen har en af de mest støjsvage indendørs enheder på markedet, med en dB på bare 19.

Udover de nævnte nyheder og forbedringer ved varmepumpen, vil du også gøre en god gerning for både din økonomi og miljøet ved at vælge den nye NZ-model fra Panasonic. Her bliver pumpen nemlig påfyldt med det nye miljøvenlige R32 kølemiddel, som skåner systemets kompressor og forlænger derved varmepumpens levetid. Med en øget energieffektivitet og reduceret GWP-værdi (Global Warming Potential) giver varmepumpen lavere energiomkostninger og samtidig bidrager den til en grønnere planet. Panasonic ønsker at skåne miljøet, og ved at påfylde det nye R32 kølemiddel bliver miljøet påvirket en tredjedel mindre end ved det tidligere R410A kølemiddel.

 

Vi forhandler varmepumper fra Panasonic. Her har du mulighed for at se det store udvalg