Ligger der en designer og gemmer sig i maven på dig?

tegnesæt

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du er glad for design, og har en god stil, har du måske også gået med tanken om selv at begynde og designe. Men hvad kræver det at være designer? 

Skab din egen stil 

Det er vigtigt hvis du vil til at kaste dig ud som designer, at du får lavet din egen stil. Så folk ikke er tvivl om at du har designet de specifikke ting. Derfor skal dit design skille sig ud fra andre designs. Derudover skal det stadig være noget folk har lyst til at købe. 
Så undersøg markedet, hvad findes i forvejen, hvad trender, og hvad er tidløst design.  

Tegn løs 

Start med bare at tegn alle de ideer du kommer på. Når du så har tegnet en stil eller en bestemt ting du selv er godt tilfreds med, så begynd at tegn andre ting, der har samme stil. Vis så dine tegninger til venner eller fremmede og se deres respons, noget du kan gøre anderledes. 
Tegn så eventuelle nogle rettede udgaver, ud fra de kommentarer du har fået. 

Hvordan ender man så med at stå med et fysisk produkt? 

Det sværeste ved at være designer, er at skulle få produceret og leveret og solgt sit design. Det har en webshop, kaldet designers-first, taget kampen op imod, ved at hjælpe nye designere med at få deres designs, produceret, og solgt via deres webshop. 
Her vil designeren være i fokus, så hvis du fik dit design produceret og sat til salg, vil det være under dit navn, og dig der vil blive brandet. 
Det er en rigtig god måde at få startet en designkarriere på, så folk kan få noget kendskab til både dig som designer og dit design.  

Så det er bare med at få tegnet løs.