Kommende trends til badeværelset i 2021

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det kan være vanskeligt at forudsige, hvad der bliver de næste store trends på badeværelset? Hos flottebade.dk har vi alligevel en god idé om hvad der kunne gå hen og blive de helt store badeværelses trends i 2021 og årene frem.

Badeværelses mode – funktion

Moden på badeværelse er i dag kendetegnet ved en enkelthed i designet, men ikke mindst en stor fokus på funktionalitet og anvendelse.

Enkeltheden ses ved, at man vælger de samme overflader og materialer flere steder i indretningen. Det kan være samme overflade og farve på badtilbehøret, toiletpapirholdere, håndklædekroge og møbelgreb, som man vælger på armaturer, brusesæt og bruseafskærmninger. Samtidig er overfladerne præget af rene, lige linjer, uden for mange detaljer.

Funktionaliteten er kendetegnet ved at overfladerne er rengøringsvenlige, med specialbehandlede overflader, mens flere og flere produkter bliver berøringsfrie.. Badeværelset indeholder efterhånden også en række tekniske produkter, som toiletter med dusch-funktion og lufttørring. Spejle med lys, ur og højttalere indbygget. Lige som det også er muligt at få elektronisk styrrede armaturer.

Disse ting, er noget vi kommer til at se mere til i løbet af 2021. Hvor især berøringsfrie produkter kan forventes at få en stor plads på badeværelset, da det kan være med til at forhindre infektioner og smitte med bakterier og vira.

Armaturer med farver

En af de helt store trends på badeværelset, allerede nu og som vi også vil se i 2021, er farver på armaturer greb og badtilbehør. Armaturer og tilbehør i sort, er noget vi fortsat kommer til at se meget til.. Det samme med overflader i messing. Nye farver, som vi kan forvente at se i 2021, kunne være kobber, samt flotte matte overflader i grå, kul og rust farver.

Med valg af samme overflade på armaturer, brusesæt, badtilbehør, kroge, hylder med mere, får man en ren enkel linje igennem hele designet af ens badeværelse. Også overflader, som peger tilbage i tiden har vundet indpas på de danske badeværelser de seneste år. Med valg af overflader, som messing og kobber, vælger man et udtryk, som peger tilbage i tiden og giver et mere industrielt look. Mens selve formen og designet på produkterne er mere moderne med enkelte og stramme linjer.