Kom sikkert i mål med køb/salg af hus

hus

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Står du i den situation at du skal til at sælge, købe eller bygge nyt hus, så er der rigtig mange ting som du skal være opmærksom på, og det kan være noget af en mundfuld, med alle de ting som du som sælger eller køber skal tage stilling til. Du får derfor her nogle gode råd til hvordan du kan komme bedst ud på den anden side, uden kedelige overraskelser – blandt de forskellige situationer.

Boligkøb

Det er en rigtig god ide for dig som køber at få rådgivning i forbindelse med dit boligkøb af en erfaren advokat inden for området. Når du køber hus er, den ejendomsmægler som du handler ved repræsentant for sælgeren af huset, og du mangler dermed en som står bag din ryg, hvis du har svært ved at tyde alle de dokumenter som du vil modtage ved et boligkøb. Advokaten vil hurtigt se om der er betydelige forhold som skal rettes, så du ikke kommer i fedtefadet efter købet er afsluttet. Advokaten har også kontakten med din bank og andre alternativer, som taler for din sag.

Boligsalg

Skal du sælge et hus, er du pålagt et vist ansvar for at det som du sælger, også er i orden. Det vil derfor være på sin plads at du inddrager en boligadvokat ved dit hussalg, så du er sikret i at din salg holder helt juridisk, og at sælger ikke kan komme efter dig, ved evt. fejl som ikke er blevet nævnt under handlen.

Husbyggeri

Når du bygger hus, skal du være i dialog med det byggefirma og skrive under på en masse papir, men inden du skriver under på disse, så sørg for at få læst dem igennem af en erfaren boligadvokat, inden du skriver under. Så er du sikker på at få alle betingelser på plads, så du ikke får slemme overraskelser senere hen i forløbet.