Kickstart et nyt sceneri i hverdagen

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er du også typen, som max rykker rundt på dine møbler eller kontorbord 1-2 gange om året. Er det dig der aldrig for taget tiden til at ringe til gulvmanden omkring dit egetræsgulv, eller som cykler den samme vej til og fra arbejde alle årets 365 dage? Det står du sandsynligvis ikke alene med. Men, hvad skal man dog gøre for at få pustet lidt gang i en ellers vanepræget hverdag?

Less is more

Tit er det de små ting vi overser i dagligdagen, som kan påvirke vores dage i en positiv retning. Her er nogle forslag til nye oplevelser i dagligdagen.

  • Gå nye veje. Alle veje fører til rom, som man siger. Nye omgivelser, indtryk eller udsigter kan gøre underværker i ens hverdag. Så i stedet for at holde i de samme køer på motorvejen, eller løbe de samme 3 km, så kan en ny rute måske skabe en anderledes og frisk dag til forandring.

 

  • Ryst posen med din indretning. Tjek din lokale guldmand ud for at få liv i dit lækre egetræsgulv igen, se mere på ncgulve.dk/. Find et nyt spisebord, eller sågar prøv at ryk rundt på sofaen og tv’et i stuen. Der skal pilles meget ved jeres indretning før at det ser spændende og nyt ud igen. Og når I får svigermikanikken på besøg igen, så skal de nok spørge ind til jeres nye set-up.

 

  • Kræs om madlavningen. Om du laver mad til hele familien, eller kun til dig selv, så kast dig ud i at udvide dit madlavningsrepertoire. Der er ikke snak om, at du behøver at skabe en helt ny kulinariske madoplevelse. Brug lidt tid på at udforske forskellige retter du ikke har prøvet før, som har nogle anderledes ingredienser og smagsoplevelser. Om ikke andet, så har du et nyt es i ærmet når du skal i gang med scoremiddagen.