Indretning af børneværelset

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Indretningen af børneværelset er noget som betyder meget for forældrene, og af god grund er det også vigtigt, at man skaber en god base for sit barn. Når man indretter børneværelset, kan det være forvirrende at finde rundt i de mange brands og butikker, vi giver dig guiden til at finde rundt i børne universet.

Dit barn

For at afgøre noget indretning af børneværelset, skal du først tage et kig på dit barn, og finde ud af barnets interesser osv. Hvis det er et værelse til baby, så kan du desværre kun tage udgangspunkt i kønnet. Børn har alle forskellige interesser, og det har de meget tidligt, så derfor er det vigtigt at du lærer dit barns interesser at kende, så du også kan stimulere ham/hende. Er det barn til kreativitet, så kan du tænke i kreative arbejdstationer hvor barnet kan udfolde sig. Er dit barn til sport, så skal du ikke bruge tid på at opsætte alle mulige kreative ting på værelset, fordi du måske vil blive glad hvis dit barn gad at tegne. Hvis dit barn ikke gider tegne, så gider det altså stadig ikke at tegne, selvom du laver et mega fint arrangement for ham/hende.

Seng

En vigtig del af børneværelset er selvfølgelig sengen. Sengen er barnets “safeplace”, og det er også vigtigt for dig at dit barn får en god søvn, det gør både din og barnets livskvalitet bedre. Det er vigtigt at finde en seng barnet kan vokse i, så du kan få nytte af sengen i en længere periode. Det er også vigtigt med materialet af fx sengetøj, og holdbarheden. Her kan blandt andet Konges Sløjd anbefales. Konges sløjds sengetøj er økologisk, og af høj kvalitet. Sengetøj er noget af det som der kan være mangle på ret hurtigt, da det enten bliver beskidt eller andet. Derfor er det godt med mulighed for vask og kvalitet af sengetøjet.