Indret med møbler fra Likehome

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Likehome er en populær online møbel shop, som sælger designer møbler fra anerkendte mærker, som f.eks. LaForma, Bloomingville og House Doctor.

Overvejer du, at købe møbler fra Likehome.dk? Så har vi her en række råd til ting du skal overveje inden du placerer din ordre.

Opmåling af dit rum

Start med at måle rummets længde og bredde samt loftshøjden. Det vil hjælpe dig med at få en idé om størrelsen og omfanget af de møbler, du leder efter.

Du bør også måle alle døråbninger og vinduer i rummet samt alle gange, der fører til det. Det vil hjælpe dig med at afgøre, om de møbler, du overvejer at købe, vil passe igennem dem.

Forstå dine stilpræferencer

Før du begynder at kigge efter møbler, er det vigtigt at tage dig tid til at forstå din personlige stil. Hvad kan du lide? Hvad kan du ikke lide? Hvad er dine yndlingsfarver og teksturer?

Det kan være nyttigt at tage et kig på magasiner, online gallerier eller endda sider på de sociale medier for at få en idé om, hvilke ting du er tiltrukket af. Når du først har en bedre forståelse for dine egne præferencer, bliver det meget nemmere at finde møbler, der passer til din stil og får dit hjem til at se smukt ud.

De forskellige typer af møbler

Du har et par muligheder, når det kommer til møbler fra Likehome. Du kan vælge noget mere traditionelt, som f.eks. en sengeramme i træ eller en lænestol i læder. Eller du kan vælge noget lidt mere trendy, som f.eks. en sengeramme i metal eller en lænestol i stof.

Uanset hvad du foretrækker, har de noget, der vil passe til dine behov. Deres team af eksperter står altid klar til at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning for dit hjem.

Sådan vælger du det perfekte møbel

Når det kommer til at vælge det perfekte møbel, skal du altid overveje hvordan det ser ud, og hvilken funktion det har. Det er vigtigt at sikre, at det passer til dette hjem, både når det kommer til stil og farve.

Det er også vigtigt at tænke langsigtet. Du skal sørge for at købe noget der vil holde i mange år. Det kan se godt ud nu, men det bliver ikke cool om fem år. Sørg for at du træffer kvalitetsmæssige beslutninger så du kan være sikker på at få noget der ikke bliver passé over tid.

For eksempel er træmøbler en god mulighed da de er slidstærke og kan holde i mange år. Hvis du vil have noget mere moderne, kan metalmøbler som fx et bord af messing være et godt valg – disse er lette at rengøre og de har en god holdbarhed. Omvendt ville et stole eller bænk af læder se utrolig flot ud i dette hjem og ville give dig mange års glæde.