Indret hjemmekontoret med hæve sænkebord

Indret hjemmekontoret med hæve sænkebord

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det kan være vanskeligt at indrette sit kontor i hjemmet, så det nogenlunde matcher de mange fordele, der er på arbejdspladsen. Er man eksempelvis vant til en lækker kaffemaskine, hvor man løbende kan gå ud og få tanket op en gang i timen, bliver det formentlig svært at matche hjemme. Her har langt de fleste en traditionel kaffemaskine à la MoccaMaster eller lignende. Omvendt kan man indrette sit eget hjem præcis, som man ønsker, og man kan derfor vælge at investere i en dyr eller billig kontorstol – alt efter ønsker og behov naturligvis. En anden ting, som langt de fleste kontorer har for at leve op til diverse ergonomiske tests, er hæve sænkebord. Medarbejderne skal gerne have mulighed for at kunne rejse sig op i løbet af arbejdsdagen for at arbejde stående. Der har tidligere været stort fokus på, at vi mennesker ikke har godt af at sidde ned en hel dag og arbejde, da vi får ondt i ryg, læn og skuldre. Derfor har mange danske virksomheder fået indrettet sig således, at medarbejderne selv kan styre højde på bordet.

Flere og flere begynder derfor også at købe et hæve sænkebord til deres hjemmekontor, så de kan få samme ergonomiske fordele, når de har en hjemmearbejdsdag. Forsøger man at indrette sit kontor med et sådant bord, skal man være opmærksom på, at kontorbordene, der kan hæves og/eller sænkes, ofte fylder en del mere end normale kontorborde. Du skal derfor have god plads både i bredden og dybden.
Ydermere er vores anbefaling, at du installerer et strømstik med jordforbindelse, når du tilslutter dit bord til strøm, da man, hvis man er uheldig, godt kan få stød, når man sidder og arbejder. Jordforbindelse er med til at sikre, at du ikke får stød under dit arbejde – selvom det måske kan få lidt mere fut i kedlerne.

Du kan finde et hæve sænkebord her.