Indret et skønt badeværelse

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er du nybygger? Eller ønsker du blot at renovere dit badeværelse? Uanset hvad er det en sjov proces, hvor der skal tages mange beslutninger. Når du vil indrette badeværelset på ny, har du mulighed for at give rummet nogle unikke særpræg og en indretning som passer til din indretningsstil. Herunder får du gode råd og tips til, hvordan du indretter et skønt badeværelse.

  • Vælg en god beklædning til vægge og gulve

Badeværelset er som bekendt et vådrum. I sådan et rum er der meget fugt og vand. Derfor skal væg- og gulvbeklædningen kunne tåle dette. Derfor et det en god ide at overveje nøje, hvilken beklædning du vælger til vægge og gulve. Til et vådrum er fliser og klinker en ideel løsning. Klinker og fliser tåler nemlig fugt og vand uden, at der opstår svamp. Heldigvis fås klinker og fliser til badeværelset i mange forskellige varianter. Du kan derfor nemt finde én eller to klinker som passer til din stil. Vælg f.eks. en lys, bred klinke til gulvet og en farverig, smal klinke til væggene. Det giver rummet kant og personlighed.

  • Kontakt din lokale vvs’er og undgå uheld

Når badeværelsets armaturer, vaskemaskine og tørretumbler skal installeres, er det en god ide at kontakte din lokale vvs’er på Frederiksberg, eller der hvor du bor. På den måde sikrer du, at armaturerne og vaskemaskinen bliver monteret korrekt, så du undgår grimme overraskelser, næste gang du skal i bad.

  • Lad din personlige indretningsstil stråle igennem

Ligesom med husets øvrige rum kan du på badeværelset også indrette med fine pyntegenstande. Invester f.eks. i en smart vaskebænk som kan stå ved badeværelsets væg. På bænken kan du placere nogle sten fra stranden sammen med muslingeskaller og et glas med sandstrand. Det giver rummet en stemning af velvære og hygge. Sæt også gerne potteplanter rundt om i rummet som pynt.