Indret dit tomme værelse digitalt

indretning

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du har et rum der står tomt, eller som trænger til at blive møbleret, så kan det være svært at danne sig et billede af hvordan det vil se ud og om det overhovedet kan være der, med de møbler du ønsker at købe.  

Få lavet en 3D visualisering af interiør  

Inden du køber en masse møbler og finder ud af det slet ikke passer ind eller ikke kan være der, kan du vælge at få lavet en 3D visualisering, af hvordan dine møbler kommer til at se ud i rummet og du kan let flytte rundt på det, indtil du finder det helt rigtige sted det skal stå.
Det er virksomheden Flowstudio der tilbyder at lave en sådan 3D visualisering. 

Arbejdsproces med kommunikation hele vejen 

Det fungerer sådan at du kommer med nogle input, f.eks. billeder af det tomme rum, beskrivelser eller links til de møbler du ønsker, og nogle ideer til hvordan det kunne indrettes. Så vil Flowstudios dygtige designere, lave nogle udkast, og hvis du så har rettelser eller synes møblerne ikke passer som de er sat, vil rettelserne blive lavet, for du så kan blive præsenteret for det igen, og sådan vil de blive ved indtil du har accepteret det, hvor du så vil få en høj opløselig udgave af dit rum, som du kan bruge til at indrette rummet helt perfekt efter.
Hvis du kunne tænke at læse mere om 3D visualisering og Flow studio, kan du gøre det her. 

Flow studio tilbyder også visualisering af rum, hvis man skal have bygget nyt hus, som fungere på nogenlunde samme måde, bare med rummet der tilpasses, i stedet for interiøret. 

Pris for 3D visualisering 

Prisen aftales med flowstudio, da de beregner deres priser ud fra et ’fixed workflow’. De optimerer altså projektets output, pris og ’time management’ ved at tilbyde en fast arbejdsproces.