Indret din stue med personlighed

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Trænger din stue til fornyelse? Eller synes du, at din stue er for upersonlig? Det er let at gøre indretningen i hjemmet mere personlig og unik. Med enkelte ændringer kan du få en indretning som oser af personlighed. Mangler du inspiration til, hvordan du får skabt den helt rette indretning i stuen? Så læs med herunder hvor du får gode råd og ideer til, hvordan du får en unik og personlig indretning.

Invester i unikke møbler

Antikke og gamle møbler har masser af charme og personlighed. Ofte er de antikke møbler unikke, fordi de har et særligt udtryk. Gå derfor på jagt efter nogle fantastiske antikviteter som kan give din bolig charme og personlighed. Antikke møbler findes ofte på auktioner rundt om i landet. F.eks. hos Lauritz.com som både afholder et stort antal auktioner og kan lave en faglig vurdering af smykker, møbler eller lign.

Giv væggene en ny farve

En ny, frisk farve på væggene kan gøre underværker for indretningen. Med maling kan du nemt give stuen en makeover som både er personlig og pænt. Mal f.eks. én af stuens vægge i en anden farve end de andre. Vælg en farve som passer til stuens møbler og din indretningsstil. For et nordisk, frisk look kan du vælge en lyseblå farve til væggen. Er du mere til varme og hygge, kan du vælge en mørkegrøn farve. Kun din fantasi sætter grænser.

Lav en personlig billedvæg

De seneste år er billedvægge blevet vældig populære. Det er ikke uden grund. En billedvæg er nemlig en fantastisk måde at tilføre et rum personlighed på. Du vælger selv hvilke billeder, du ønsker på væggen. Nogle vælger grafiske motiver og plakater, mens andre vælger familiebilleder kombineret med billeder fra rejser. Når du laver billedvæggen, kan det dog være en god ide at have en rød tråd gennem billedvæggen.