Hvad gør en ejendomsmægler god?

ejemdomsmægler

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der findes et hav af ejendomsmæglere, hvordan skal man finde den helt rigtige ejendomsmægler til at sælge ens bolig? Der findes en række punkter, man skal kunne krydse af for at en ejendomsmægler er god, og værd at vælge.
Du kan altid først og fremmest se på hvor mange boliger de allerede har til salg, hvilke typer boliger det er de sælger, samt hvor længe de har været til salg, sidst nævnte kan antyde hvor gode de er til at sælge boligen, jo længere tid til salg, jo værre.  

Billeder, video og salgstekst. 

Vigtige faktorer er de billeder, videoer og boligbeskrivelser de benytter. Et flot lyst billede og en god beskrivelse af boligen er næsten alt hvad der skal til for at sælge en bolig.
Du kan tydeligt se på et salgsopslag om billederne er professionelt lavet, men du kan faktisk også hurtigt spotte om det er en professionel tekstforfatter der har skrevet boligbeskrivelsen. Mange ejendomsmæglere vælger nemlig at uddelegere boligbeskrivelsen til professionelle tekstforfattere. Et af de bedste bureauer på dette område er Esoft, de har over 40 millioner ords erfaring med boligbeskrivelser i hele landet og er derfor eksperter i at skrive den perfekte tekst, til hver enkelt bolig. Se mere her

Snak med mægleren først 

Men det er ligeså vigtigt at du får snakket og mødt ejendomsmægleren personligt, for at finde ud af om du kan sammen med ham, og om du føler dig tryk ved at lade ham/hende sælge din bolig, og om måden de vil gribe det an på, er noget du kan stå inde for.
Det hjælper ikke noget det er en dygtig sælger, hvis du ikke har en ordentlig kemi med ham.  

Vær også forberedt på at et bolig salg kan tage lang tid, og kræver derfor tålmodighed. Det handler om udbud og efterspørgsel og sørg derfor for at undersøge hvad andre lignende boliger i området koster, og hvor længe de har været til salg.