Hvad er populært indenfor boligindretning? Læs med her

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det der er populært, er ikke nødvendigvis den bedste løsning eller det ”allersmukkeste”. Men det er tit en hjælp at se, hvad andre kan lide i deres boligindretning for at finde ud af, hvad du selv vil have i din. Det er aldrig en dårlig idé at holde øje med tidens trends, og måske finder du noget, som du selv ender med at købe til din bolig. Måske. Det er i hvert fald ikke usandsynligt. Men måske kigger du også på de mest populære trends og tænker, at det skal du i hvert fald ikke. Der er mange muligheder indenfor boligindretning.

Husk de rum, som vi nemt kan glemme

Visse rum har det med at gå i glemmebogen, og vi glemmer faktisk næsten helt, at de rum eksisterer. Det er rum som dit bryggers. Dit bryggers yder faktisk en vigtig rolle, men det bliver alligevel ofte glemt i snakken om boligindretning. Det er dog et rum, som er godt at renovere, hvis det er ældre, og så er det egentlig allerede perfekt til boligindretningen. Det kræver ikke mange detaljer.

Store planter

En af årets trends, er planter. Mest af alt store planter. Det er planter, der kan stå inde i din stue, men de faktisk stå lige, hvor du vil have dem. Helt præcis, er det mere kaktusser, der vinder frem i 2019, hvor du kan samle dine kaktusser til et område, og her kan du arrangere dem pænt. Planter er altid en vinder i boliger, og det gør kun noget godt for din bolig.

Flere farver

Det er meget populært indenfor boligindretningen lige nu at gøre brug af mange farver. Det kan være farverige fliser eller farverige geografiske mønstre på væggene. At tage flere farver ind i sit hjem kan gøre noget helt specielt, men det er også kun, hvis du selv kan lide farver.