Hvad er en tv inspektion af kloak godt for?

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er flere gode grunde til at få foretaget en tv inspektion af kloak, der både vil kunne afsløre om der er skader og brud på din kloak, lokalisere tilstopninger, og tjekke for forekomst af rotter og rotteskader.

 

En tv inspektion kan foretages efter bestilling, men vil som regel indgå som en del af et kloakfirmas arbejdsdag, hvad enten der er tale om kloakrensning, slamsugning eller andre former for kloakservice, hvor der er behov for at få kigget inde i en kloak, rør, afløb eller lignende.

Hvad er en tv inspektion

Som navnet måske antyder er en tv inspektion en inspektion af en kloak eller andet, hvor der sænkes et kamera ned i kloakken. Kameraet vil sende et tv-feed op til en skærm, som kloakmanden vil holde øje med.

 

Via skærmen kan der følges med i hvad der sker inde i kloakken, og på den måde opdages og lokaliseres der skader, brud og tilstopninger på kloakken. Det er meget smart og praktisk, da det mange gange er den eneste måde hvorpå, man kan få lokaliseret problemets kilde med præcision.

Få en tv inspektion ved mistanke om rotter

Det er ikke kun ved skader, brud og tilstopninger i din kloak, at du kan få brug for en tv inspektion. Det gælder også hvis du har en mistanke om, at der er forekomst af rotter i din kloak. Når du skal have vished om hvorvidt du har rotter i din kloak, vil det være en tv inspektion der bruges, til at undersøge problemet.

 

Forekomsten af rotter i din kloak kan føre til store problemer, da rotterne vil påføre skader på kloak og rør, der kan føre til alverdens problemer med din kloak. Har du mistanke om rotter i din kloak, bør du således straks reagerer på det, og få foretaget en tv inspektion af din kloak.

Hvad skal du gøre når der opstår problemer med din kloak

Opstår der problemer med din kloak er det vigtigt du reagerer med det samme, og får et kloakfirma ud og tjekke din kloak. Jo længere du venter jo mere ophober problemerne sig, og du ender med at stå med endnu mere omfattende skader på din kloak.

 

Du bør derfor straks kontakte et kloakfirma, så snart du har mistanke om problemer med din kloak. Når et kloakfirma kommer ud for at tjekke din kloak, kan problemerne nogle gange løses uden en tv inspektion, men mange gange vil kloakfirmaet undersøge din kloak med en tv inspektion.

 

Når problemet med din kloak er lokaliseret, vil der blive foretaget en kloakrensning. Det sker som oftest med en slamsugning af din kloak, der vil suge alt hvad der er årsag til tilstopninger op. Er det sket skader og brud på din kloak, er det nødvendigt med en mere omfattende genopretning og reparation af din kloak.