Hold fest i hjemmet

3 glas

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis man er husejer og overvejer at holde stor fest, som havefest med telt eller får huset fuld af gæster, kræver det en del mere planlægning end man lige regner med.  

Telt i haven 

Hvis man overvejer at leje et kæmpe telt og stille det op i haven, skal man være forberedt på at græsset kan blive ødelagt og trampet ned. Folk kan blive fulde og vælte i hækken eller smadre blomsterbedet. Man skal ikke være sart omkring sin have, for ellers vil man ikke kunne nyde sin fest. Fordelen ved telt i haven er at der er masser af plads, og at man selvom det er koldt udenfor, kan være i teltet, da man ofte kan varme teltet op.  

Fuldt hus 

Hvis du vælger at fylde huset med folk, kan det anbefales at bruge engangsservice for at undgå en kæmpe opvask. Overvej også at stille værdifulde og skrøbelige genstande væk, for at undgå uheld man ikke kan leve med.
Fordelen ved at holde festen indenfor i forhold til i et telt i haven er at oprydningen er mindre, men kræver dog du har en stor stue. 

Flere lader andre stå for festen 

Hvis du synes det er uoverskueligt at skulle planlægge en større fest, når du både skal have styr på invitationer, opdækning, tema, mad og drikke, musik og meget andet. Derfor begynder flere og flere at få professionelle bureauer til at stå for festen.
De kan også stå for lokationen, så hvis du ikke vil holde det hjemme, finder de et sted.
De står også for mad, drikkevare, musik og hvis du eventuelt vil have et tema.
Et af de største eventbureauer i København er Event Republic, og kan hjælpe dig med din næste fest eller event.
Så overvej og du skal spare på energien og måske også på huset og lade andre ordne festen for dig, så du kan nyde din fest.