Hold den perfekte børnefødselsdag

pust_lys_ud

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Noget af det største for et barn uanset alder er når man har fødselsdag, så skal der synges sang og man skal have gaver og kage og andet godt. Men det allerbedste ved fødselsdagen er, at man kan invitere sine venner fra klassen eller børnehaven hjem for at fejre en. Her er det vigtigt at fødselsdagen er gennemført, da børn snakker meget om ting som hvad de har lavet til festen, hvilket pynt der var på bordet og om der var et tema. 

Lav et tema til festen 

Den bedste og nemmeste måde at skabe en rød tråd i børnefødselsdagen er ved at lave et tema. Det kan være med populære figurer fra tegneserier, som børnene ser og leger med. Her er det vigtigt at se på hvilken alder barnet har. Er det lidt yngre børn i 3-6 årsalderen, kan sådan noget som paw patrol være yderst populært. Lidt ældre børn synes måske mere super helte som batmand og supermand er mere spændende. 
Men når du har valgt dit tema, så køb tallerkner, servietter, krus, slikposer og endda invitationerne i de motiver. Børnene vil elsker at få en paw patrol slikpose og et sugerør med deres yndlings paw patrol på. 
Du kan finde et stort udvalg af temaer til børnefødselsdagen her 

Lav sjove aktiviteter  

Det er vigtigt at man har planlagt nogle aktiviteter, da børnene ellers hurtigt kan komme til at kede sig, eller skændes om hvem der skal lege med hvad og hvem.
Lav skattejagt med dit valgte tema som emne. Så hvis du har valgt paw patrol, kan i lave at i skal være paw patrol og ud og hjælpe nogle med at løse nogle gåder (som en gammeldags skattejagt) hvor de så får slik som belønning til sidst. 
Prøv at lave nogle aktiviteter hvor børnene skal bevæge sig og måske tænke over ting de skal løse.