Hjælp jeg er låst ude

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvad enten du er låst ude af bil eller bolig er det en meget frustrerende oplevelse, træk vejret, og få hurtigt løsningen her.

Hvad gør jeg?

Først og fremmest må du ALDRIG prøve på at bryde ind. De skader du kommer til at lave i forbindelse med indbruddet kan ikke erstattes. Det kan være en dyr fornøjelse hvis du selv prøver at bryde ind i din bil, og det går galt. Derfor skal du altså have fat i nogle professionelle hænder.

Du skal ikke forsøge at lirke låse op selv, da du også kan risikere at ødelægge låsen, dermed ødelægger du muligheden for at låsesmeden kan klare ærterne på nemmeste hvis.

Inden du finder en låsesmed, skal du også have styr på tiden, da det altså ikke er alle låsesmede der kører ud dag og nat. De fleste uheld er desværre om natten, hvor man måske har indtaget lidt alkohol.

Låsesmed

Du skal have fat i en låsesmed, og hvis du altså ikke har en foretrukken, kan det være et svært marked at finde en rigtig forhandler. Du skal være meget opmærksom på priserne, da mange låsesmede kan have tendens til at “udnytte” situationen. Derfor er det vigtigt at du bevare roen, du skal nok komme ind i dit hjem igen. Men Låsesmeden ved godt hvilke situationer folk er ude for, måske er du på vej hjem fra en bytur, samtidig med du er rigtig fuld og rigtig træt. Du kan måske være tilbøjelig til at give resten af budgettet på bankkontoen, bare for at komme ind og ligge i din varme seng igen. Derfor er valget af låsesmeden vigtig, da du gerne vil have fat i en pålidelig låsesmed til en fair pris. Du kan finde mange låsesmede der rent faktisk yder en fair service for deres kunder, blandt andet her.