Har I en mikroovn?

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Nogle mener, at det er livsnødvendigt at have en mikroovn fordi de er så afhængige af den. De bruger den til at varme diverse retter, rester, babymad samt lave popcorn. Det er de ting, som man typisk forbinder med en mikroovn og hvad sådan en kan. Vidste du, at en mikroovn faktisk også kan bruges til at lave mad i? Du kan eksempelvis sagtens bruge den til at lave pasta, bagte kartofler samt grønsagsretter i. Du kan også bruge den til at nedsætte madlavningstiden i den rigtige ovn ved eksempelvis bage kartofler. Så skal du blot sætte bagekartoflerne ind i mikroovnen først og derefter ind i din rigtige ovn.

Hvilken mikroovn skal man vælge?

Der findes et hav af mikroovne både dyre som billige. Du kan selv afgøre, hvor meget du vil investere i en ny mikroovn måske især efter, hvad du har planer om at bruge den til. Hvis du vil bruge din mikroovn til at lave andet mad end lige popcorn, så kan det give god mening at købe en med lidt flere funktioner end en billig mikroovn har. De lidt dyrere mikroovne har typisk nogle flere funktioner samtidig med at de kan rumme mere. Ligesom du gerne vil have, at din rigtige ovn har flere forskellige funktioner, så er det også en god idé, at din mikroovn har det.

Hvad skal du ellers overveje?

Der er et par ting mere, du skal overveje inden du køber en mikroovn. Der findes både fritstående- og indbyggede mikroovne. Overvej derfor inden hvad der giver mest mening for dig og jeres køkken. Måske det passer bedst med en indbygget mikroovn, så det eventuelt matcher med jeres indbyggede ovn. Det kan selvfølgelig gøre det en smule mere kompliceret end hvis du køber en fritstående mikroovn, som blot skal sættes i en stikkontakt og så er den klar til brug. Uanset hvad, så er det hvert fald vigtigt, at du tager stilling til, hvad du synes I skal have, så du ikke ender med at blive træt af din beslutning.