Gulve til den moderne stue

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Stuen er et af de rum, hvor du har det største udvalg af gulve, da der her generelt ikke stilles særlige krav til gulvet. Så når du skal vælge et nyt gulv til stuen er det primært din smag og indretningsstil, der er afgørende og som det ses af udvalget hos FlotteGulve.dk er mulighederne mange.

Et klassisk gulvvalg i stuen er et lyst trægulv, men ønsker du et moderne alternativ får du her nogle bud:

Stavparket

Et stavparketgulv eller sildebensgulv, som det også kaldes grundet det dekorative sildebensmønster gulvet ofte lægges i, er egentlig en klassiker med mange år på bagen, men gulvtypen har for alvor fået en renæssance og er i dag et meget populært valg ikke mindst i stuen. Sildebensgulve findes udover i træ i dag også som laminatgulv i mange forskellige smukke designs og med kliksystem, hvilket har gjort gulvtypen mere tilgængelig og mulighederne for at du kan skabe dit helt eget udtryk større.

Klinker

Klinker er ikke traditionelt en gulvtype vi her i Danmark vælger i stuen, men har du gulvvarme er klinker dejligt lune at gå på om vinteren og ikke mindst, hvis stuen går i et med køkkenet så vil klinker være et praktisk valg. Faktisk er klinker i stuen et populært gulvvalg i mange europæiske lande og med de mange forskellige dekorative klinker du i dag kan vælge imellem, så har du ved at vælge klinker alle muligheder for at skabe din helt egen indretningsstil.
Synes du et klinkegulv i stuen giver et for hårdt udtryk, så kan du eventuelt bløde det lidt op og skabe hygge med løse tæpper.

Akustikgulve

Har du en stor stue med højt til loftet, så vil det være en god ide at lægge et akustikgulv, da det vil være med til at forbedre lydakustikken i rummet og dermed at skabe et bedre indeklima. Der findes flere forskellige typer akustikgulv så som korkgulve, vinylgulve med kliksystem, Marmoleum Click og DISANO. Gulvtyperne har alle det til fælles, at de findes i mange forskellige flotte designs, der gør det muligt for dig at skabe netop det visuelle udtryk du ønsker.