Gulv, der holder til at blive gået på

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når du stiller skoene og træder ind i dit hjem efter en hård arbejdsdag, er der ikke noget værre end at træde ind på et gulv, der er slidt, træt og trænger til at blive skiftet. For lige så smukt, dit gulv var, da det var helt nyt, lige så livløst og opgivende ser det ud, når det er slidt. Hvis du ikke allerede har slebet gulvet for mange gange, er det en mulighed at slibe det. Medmindre dit gulv ikke tillader det, hvis du for eksempel har laminatgulv. Det betyder, at du skal ud at investere i et nyt gulv. Men denne gang, kan du med god grund sørge for, at det er noget, der holder sig flot og livligt i længere tid. Så sparer du penge i det lange løb. Find pengene til dit nye gulv her. Men husk at lån og kviklån skal overvejes nøje.

Plankegulvet giver dig holdbarhed uden lige

Når det handler om, at gulvet skal holde til at blive brugt, finder du ikke en bedre løsning end plankegulvet. Først og fremmest har plankegulvet bare en holdbarhed, som få andre gulve kan konkurrere med. Når det bliver behandlet rigtigt, er det mere modstandsdygtigt overfor skrammer og andet, der gør gulvet slidt. Plankegulvet er desuden nemt at slibe, og det kan blive slebet mange gange, så du får fornemmelsen af et nyt gulv igen.

Pænt parketgulv giver dig personlighed.

Hvis du hellere vil have noget med mere udtryk end plankegulvet, kan du ty til parketgulv. Der er mange forskellige udgaver af planket. Du kender måske sildebensparketten, men de andre muligheder er blandt andet:

  • Mosaikparket
  • Stavparket

Det er alle muligheder, der giver dig lidt mere effekt. Hvis du gerne vil have, at folk lægger mærke til dit gulv, er parketgulve en rigtig god løsning. Det holder desuden også til at blive slebet mange gange, så du ikke skal have nyt igen om lidt.